Nyitólap Küldjön nekünk E-mailt!
 
ÜGYFÉLKAPU

English
E-learning
ILIAS Logo
 
 
Próbálja ki tananyagainkat!
Office 365
SA kupon

Microsoft SA Oktatási Kupon Program – Tanfolyamok ingyen!
A Microsoft Szoftver Frissítési Garancia Program keretében megvásárolt termékek különböző szolgáltatások igénybevételét teszik lehetővé a felhasználók számára. Az egyik ilyen szolgáltatást a Hivatalos Microsoft Oktatóközpontok tanfolyamaira beváltható "Oktatási Utalványok"  - SA Kuponok képezik, melyeket a Microsoft ingyenesen bocsát partnerei rendelkezésére. A vállalat vagy intézmény oktatási utalványokat kap, amelyek a Hivatalos Microsoft Oktatóközpontokban (CPLS) válthatók be, így a hivatalos Microsoft tanfolyamokon munkatársai ingyenesen vehetnek részt. Az SA kuponok általában 1 vagy több ingyenes oktatási napot biztosítanak a vállalatok számára, így munkatársai több százezer forint értékű képzéseken ingyen vehetnek részt!

A WSH Oktatóközpont a Microsoft technológiáira épülő oktatási termékek és szolgáltatások első számú szállítói közé tartozik.  Az Oktatóközpontunkban elvégzett tanfolyamok révén munkatársai hozzájutnak a Microsoft legújabb technológiáira vonatkozó ismeretekhez.

Elérhető tanfolyamok
A WSH Oktatóközpont 1995 óta van jelen a hazai informatikai piacon, a piacvezető Oktatóközpontok, közé tartozik. Képzési kínálatunkban megtalálhatóak a legújabb Microsoft technológiákkal kapcsolatos képzések. Képzési kínálatunkat az új termékek megjelenésével párhuzamosan folyamatosan bővítjük.

A Frissítési garanciára való jogosultság
A Frissítési garancia a Microsoft mennyiségi licencprogramok keretében szerezhető meg, Frissítési garanciával kiegészített szoftverlicencek (L&SA) megvásárlása révén. Ha a kiskereskedelmi forgalomban, teljes dobozos termék (FPP) licenc formájában vásárolt operációs rendszerre vagy kiszolgálói termékre szóló licencet, vagy hardvergyártótól (OEM) kapott ilyet, 90 nap áll rendelkezésére, hogy Frissítési garanciát kössön rá.

Jogosult ügyfelek: OSL, MYO Enterprise, MYO Volume, Select SAM, , Enterprise Agreement, Enterprise Agreement Subscription.

Adminisztráció
Minden cégnél a Microsoft Licencelési Program felelőse a dedikált kapcsolattartó, akit a Microsoft  e-mailben is értesített a céges azonosító kódról amellyel megtekinthető az ingyenes tréning napok száma. Az utalványok adminisztrálását a dedikált kapcsolattartó jogosult elvégezni ugyanezen a weboldalon.
MVLS webhely:
https://licensing.microsoft.com

További információ
Egy hasznos táblázat az oktatási kuponok áttekintéséről: táblázat

Amennyiben további kérdése vagy kérése merül fel  a kuponok  igénylésével és felhasználásával  kapcsolatban munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken: 
Telefonon: (1) 353-9800
E-mailben:
tanfolyam@wsh.hu
Faxon: (1) 452-5055
 

Oldal nyomtatása
bezár