Nyitólap Küldjön nekünk E-mailt!
 
ÜGYFÉLKAPU

English
E-learning
ILIAS Logo
 
 
Próbálja ki tananyagainkat!
Office 365
IT biztonság
Életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a számítógépek és az azokat hálózatba kötő telekommunikációs rendszerek. A munkavégzést és az életet irányító információk számítógépes rendszerekre kerülnek, így a tőlük való függés egyre nagyobb és nagyobb lesz. A világhálózat, az Internet terjedésével a kommunikáció és a világban való tájékozódás módja is megváltozik. Ebben a cyberspace-nek nevezett világban az információ valódi értékké vált, és annak védelme elengedhetetlen.
 
Egy átlagos felhasználó, nehezen tudja eldönteni, hogy egy adott rendszert használva mennyire van kiszolgáltatva a számítógépen keresztül rosszindulatú embertársainak. Ezen felül az egyes természeti tényezők (tűz, víz, villámcsapás...) és a hardver-meghibásodások is komoly fenyegetést jelentenek a rendszer folyamatos működésére nézve, az adatok megsemmisülése mindennapos veszély. Ez a bizonytalanság bizalmatlanság kialakulásához vezet, és jelentős negatív hatása van a számítógépes rendszerek terjedésére.
 
A WSH Kft. vizsgázott szakemberei segítségével tud segítséget, és megoldást nyújtani, hogy ezen informatikai rendszerek biztonságosan, és megbízhatóan működjenek. Cégünk számos referenciával rendelkezik az IT Biztonság több területéről a különböző gazdasági szektorokban (ipar, telekommunikáció, államigazgatás, stb.) nyújtott bevezetésekkel.
Oldal nyomtatása
bezár