Nyitólap Küldjön nekünk E-mailt!
 
ÜGYFÉLKAPU

English
E-learning
ILIAS Logo
 
 
Próbálja ki tananyagainkat!
Office 365
Oktatási üzletág
Egyik meghatározó tevékenységi területünk az informatikai oktatás. A Symantec, a Novell kizárólagos Partnerei vagyunk Magyarországon. A hazai hivatalos Microsoft oktatóközpontok (CPLS) közül a WSH az egyik legrégebbi, és a minősítés megszerzése óta folyamatosan előkelő helyet foglalunk el a hivatalos Microsoft oktatásokkal foglalkozó cégek rangsorában. Képzési kínálatunkban a fentieken túl Lotus, Linux, Unix, Cisco, Oracle, Zorp, CAD ProEngineer tanfolyamok széles választéka is megtalálható, illetve ezek kiegészítéseként saját fejlesztésű, hiánypótló tematikáinkkal állunk Partnereink rendelkezésére.

Kimagasló szakmai munkánk elismeréseként 2006-ban elnyertük a Microsoft Gold Certified Partner és a Symantec Platinum Partner címeket, illetve 2005 novembere óta Novell Gold Oktatási Partner és a régióban egyedülállóan Linux Center of Excellence címmel is rendelkezünk.

Munkatársaink birtokában vannak a legmagasabb szakmai minősítéseknek, több éves oktatói, fejlesztői és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Ennek és a jelentős gyártó cégekkel kialakított stratégiai együttműködésnek köszönhetően ügyfeleinknek mindig a legfrissebb elméleti ismereteket nyújtjuk. Oktatóink rendszeresen végeznek terméktámogatási, szaktanácsadási tevékenységet. Az ebből adódó gyakorlati ismereteik jelentősen hozzájárulnak tanfolyamaink hatékonyságához, sikeréhez.
 
 A WSH Oktatóközpont alapítása óta Hivatalos Prometric és Pearson VUE  vizsgaközpont, így tagja a legjelentősebb nemzetközi vizsgáztató hálózatnak. ECDL vizsgaközpontunkban hivatalos ECDL vizsgák letételére van lehetőség. Igény szerint vizsgafelkészítő képzéseket is szervezünk.
 
Oktatóközpontunk Minősített Közbeszerzési Beszállító, ezáltal legnépszerűbb tanfolyamaink és vizsgáink központosított közbeszerzés keretén belül is elérhetők.
 
Oktatóközpontunk rendelkezik a NSZFH engedélyével.
    Az engedély száma:  E-001048/2015.
 
Ügyfélszolgálat helye, elérhetősége, nyitva tartási rendje:
    1117 Budapest, Budafoki út 97.  Hétfőtől péntekig 9-16 óra között.
Képzési programok hozzáférésének módja:
    A teljes program hozzáférhető az Ügyfélszolgálaton.
Kérdésfeltevési lehetőség: tanfolyam@wsh.hu e-mail címen.
On-line jelentkezési lehetőség: tanfolyam@wsh.hu e-mail címen.

Amennyiben további kérdése vagy kérése merül fel  az Oktatóközpontunk által biztosított szolgáltatásokkal kapcsolatban munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken: 
Telefonon: (1) 353 9800
E-mailben: tanfolyam@wsh.hu
Faxon: (1) 452-5055
Oldal nyomtatása
bezár