Nyitólap Küldjön nekünk E-mailt!
 
ÜGYFÉLKAPU

English
E-learning
ILIAS Logo
 
 
Próbálja ki tananyagainkat!
Office 365
Finanszírozás
Oktatóközpontunk számos lehetőséget biztosít Partnereink számára a képzési költségek csökkentésére:
 
 Közbeszerzés
Oktatóközpontunk Minősített Közbeszerzési Beszállító, ezáltal legnépszerűbb tanfolyamaink és vizsgáink központosított közbeszerzés keretén belül is elérhetők. Bővebb információt a Közbeszerzés főmenüben talál.

SA oktatási kupon
A Microsoft Szoftver Frissítési Garancia Program keretében megvásárolt termékek különböző szolgáltatások - a Hivatalos Microsoft Oktatóközpontok - WSH - tanfolyamaira beváltható "oktatási utalványok" (SA Kuponok)igénybevételét teszik lehetővé a felhasználók számára.  Bővebb információt az SA kupon menüpontban talál.

Pályázati támogatások (HEFOP/TÁMOP)
Az ESZA Kht. és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség rendszeresen teszi közzé pályázati kiírásait, melynek célja, hogy fejlessze a vállalkozások - különösen a kis- és középvállalkozások - alkalmazkodó képességét és működésének hatékonyságát. A pályázatokon általános illetve szakosított képzésekre nyerhető el támogatás. Oktatóközpontunk nyertes HEFOP és TÁMOP pályázatokhoz kapcsolódóan több sikeres oktatási projektet bonyolított az elmúlt években. Pályázni kívánó Partnereink számára a következő területeken nyújtunk támogatást:
  • oktatási-és szakmai tanácsadás,
  • képzési igények és szükségletek felmérése, összeállítása,
  • képzési terv kialakítása,
  • igénybevehető konstrukciók és kedvezmények ismertetése,
  • pályázati anyag elkészítése partnercégeink segítségével.
Amennyiben további kérdése vagy kérése merül fel  az Oktatóközpontunkban elérhető kedvezményekkel kapcsolatban munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken: 
Telefonon: (1) 353-9800
E-mailben: tanfolyam@wsh.hu
Faxon: (1) 452-5055
Oldal nyomtatása
bezár