Nyitólap Küldjön nekünk E-mailt!
 
ÜGYFÉLKAPU

English
E-learning
ILIAS Logo
 
 
Próbálja ki tananyagainkat!
Office 365
Bemutatkozás
A WSH Számítástechnikai Oktató és Szolgáltató Kft. 1995 óta van jelen a hazai informatikai piacon. A tisztán magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk célja Partnereink teljes körű informatikai igényeinek megbízható, gyors és rugalmas kiszolgálása. Ennek érdekében az IT infrastruktúrához kötődő teljes szolgáltatási palettát kínáljuk: oktatás, tanácsadás, tervezés, implementáció és üzemeltetés.

A WSH neve elsősorban a professzionális informatikai képzések szervezése és az ehhez kapcsolódó konzultáció, tanácsadás és rendszerintegrációs szolgáltatások révén vált ismertté. 
 
Rendszerintegrációs csapatunkat jelenleg mintegy húsz fő alkotja. Rendszermérnökeink, tanácsadóink egytől-egyig gyakorlott, sok esetben tíz-tizenöt évet is meghaladó szakmai múlttal rendelkező szakemberek, akik számos ismert hazai nagyvállalat és intézmény IT projektjeiben működtek sikerrel közre pályafutásuk során és az utóbbi években.

Tevékenységünk egyik kiemelt területe a vállalati IT infrastruktúra kialakítása és üzemeltetés támogatása mellett az információbiztonság és az informatikai biztonsági eszközök alkalmazása, oktatása, az ezekhez kötődő tanácsadás és rendszerintegrációs-rendszerfelügyeleti feladatok ellátása, valamint a vállalati, üzleti hatékonyságot fokozó csoportmunka és dokumentumkezelő megoldások kialakítása. Tanácsadói tevékenységünk kiterjed IT biztonsági auditokra illetve az iparági szabályozóknak való megfelelés elősegítésére is.

 A Microsoft üzemeltetési és fejlesztési piac felé a tavalyi évben nyitottunk erőteljesebben és ezen elhatározás kapcsán szakértői munkaerő felvételt hajtottunk végre. Ennek során cégünkhöz felvételt nyertek –többek közt - azon kollegák, akik korábban éveken keresztül dolgoztak a Microsoft üzemeltetési és üzemeltetés fejlesztési projekteken.

Szolgáltatási portfóliónk másik jelentős eleme a szoftverfejlesztés. Az egyedi funkcionális igényeket kiszolgáló szoftvertermékek fejlesztését a legmodernebb szoftverfejlesztési eszközökkel és technológiákkal végezzük. Munkatársaink szaktudása nem eszközfüggő, ezáltal bármilyen informatikai környezetben hasznosítható. Az adott feladat megoldására a mindenkori legfejlettebb technológiára támaszkodva a legalkalmasabb célmegoldást kínáljuk Ügyfeleinknek. Az általunk fejlesztett alkalmazások a vállalati és államigazgatási informatika több területén megtalálhatók.

Az elmúlt évek során a WSH Kft. a hazai e-learning piac meghatározó szereplőjévé is vált, alkalmazva a multimédia technológiai tapasztalatokat az innováció, a termék- és tartalomfejlesztés valamint a különböző szakértői területeken. A fejlesztéseink során gyűjtött tapasztalatainkra alapozva rendkívül hatékonyan végezzük akár egyedi akár generikus tananyagok fejlesztését.
 
Dinamikusan fejlődő vállalkozásunk munkatársainak száma jelenleg 35 fő, árbevétele az elmúlt években az alábbiak szerint alakult:

Év Nettó árbevétel (HUF)
2009 2 382 306 000
2010 3 164 321 000
2011  4 434 700 000

A WSH teljes tevékenységi körére kiterjedő ISO 9001 és ISO 14001 szabványoknak megfelelő integrált menedzsment rendszerünk külön garancia az általunk vállalt szolgáltatások megbízható teljesítésre, továbbá a 2013 év során cégünknél bevezetésre kertült az ISO 27001 szabvány, amely informatikai biztonság menedzsment szintjén nyújt előnyöket.

 
Oldal nyomtatása
bezár