Nyitólap Küldjön nekünk E-mailt!
 
ÜGYFÉLKAPU

English
E-learning
ILIAS Logo
 
 
Próbálja ki tananyagainkat!
Office 365
Üzemeltetés támogatás
Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik az informatikai rendszerek üzemeltetésének terén. A teljesen kiszervezett informatikai rendszer üzemeltetésétől akár a néhány órás üzemeltetést támogató rendszermérnöki tanácsadásig állunk rendelkezésre. Tapasztalatunk garancia a problémák hatékony kezelésére és az előforduló hibák gyors elhárítására. Az igényelt szolgáltatási szinttől függően az alábbi üzemeltetési szolgáltatásokat kínáljuk ügyfeleinknek:
 
Terméktámogatási szolgáltatások
Szerződéses, incidens és/vagy átalánydíjas alapon vállaljuk a nagyvállalati környezetekben előforduló hardver eszközök, standard és az általunk fejlesztett egyedi alkalmazások üzemeltetésének támogatását.
 
Üzemeltetési folyamatok kialakítása
Szakembereink hatékony támogatást tudnak nyújtani egy adott vállalati környezet üzemeltetési folyamatainak kialakításához, az ehhez szükséges dokumentáció elkészítéséhez, az üzemeltetők továbbképzéséhez.
 
Outtasking és outsourcing szolgáltatások
Cégünk minden informatikai üzemeltetési feladat elvégzésére vállalkozik akár a megrendelő (outtasking) akár saját (outsourcing) telephelyén és eszközein:
• Tűzfalak, hálózati eszközök üzemeltetése
• Biztonsági adminisztráció
• Felhasználók és szolgáltatások adminisztrációja
• Alkalmazások adminisztrációja
• Informatikai rendszerek, Service Desk és Help Desk szolgáltatás
• Desktop support szolgáltatás
Oldal nyomtatása
bezár