Nyitólap Küldjön nekünk E-mailt!
 
ÜGYFÉLKAPU

English
E-learning
ILIAS Logo
 
 
Próbálja ki tananyagainkat!
Office 365

Agilis termékfejlesztés[AG-TF]

Képzés célja, kompetencia A hagyományos terméktervezés és -fejlesztés során abból indulunk ki, hogy szinte mindent tudunk a piaci környezetről és a vevői igényekről, ezért részletesen megtervezzük a leendő terméket, és az első változatot mindjárt piacra is dobjuk. Az agilis terméktervezés és -fejlesztés során ezzel szemben elfogadjuk, hogy az elején nem tudunk mindent, ezért kísérletezünk, vevői visszajelzéseket gyűjtünk, és a termék több iteráción is keresztülmegy, mire kiadjuk. Viszont így sokkal nagyobb az esélye annak, hogy nem követünk el később költségessé váló hibákat. A képzés során megismerjük és megtanuljuk használni az agilis termékfejlesztés elméletét, gyakorlatát, fontosabb módszereit és eszközeit.
Szakmai program Első nap - Elmélet: · A hagyományos és agilis termékfejlesztés áttekintése: agilis startup-módszerek akár a tradicionális vállalatoknál is. · A Customer Development folyamat áttekintése. · A termék üzleti modelljének kialakítása a Business Model Canvas módszertan segítségével. · A termék értékajánlatának kialakítása a Value Proposition Canvas módszertan segítségével. · Az értékajánlat és az üzleti modell piaci érvényességének visszaigazolása. · A modellek teljesítményének folyamatos figyelése. Második nap - Gyakorlat: · Az agilis termékfejlesztés folyamatának elsajátítása egy valós* vagy szimulált termékre alkalmazva. *A valós termék használata előzetes egyeztetést igényel.
Kapcsolódó vizsga
Képzési idő 2 nap, 16 óra
Képzés ára 158000
Induló turnusok
  • 2020.01.28.
Jelentkezési lehetőségek
Hagyományos jelentkezés Kedves érdeklődő, jelentkező!

Amennyiben elnyerte tetszését valamelyik kurzusunk, letöltheti jelentkezési lapunkat Word formátumban.
A kitöltött, aláírt jelentkezési lapot postai úton juttassa el címünkre (1117 Budapest, Budafoki út 97.). Jelentkezési lapját faxon (+36 1 452-5055) illetve digitalizált formában email-ben (tanfolyam@wsh.hu) is elküldheti a számunkra.

Ha az induló tanfolyamainkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdés merül fel Önben vagy további részletekre kíváncsi, kérem forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik az alábbi címen várják kérdéseiket: tanfolyam@wsh.hu
bezár