Nyitólap Küldjön nekünk E-mailt!
 
ÜGYFÉLKAPU

English
E-learning
ILIAS Logo
 
 
Próbálja ki tananyagainkat!
Office 365
Mobil eszköz menedzsment

Új kompetenciával válaszol a WSH Kft
a nagyvállalati mobil eszközök menedzsmentjének kihívásaira

 A WSH Kft az eddigi VMware Server Virtualization Solution Provider cím mellett sikeresen megszerezte a VMware Enterprise Mobility Management Solution Provider kompetenciát is, amely feljogosítja arra, hogy a VMware által forgalmazott licenszeket ügyfelei felé értékesítse, illetve a cím birtokában megfelelő tudással is rendelkezik arra, hogy megtervezze, megvalósítsa, illetve üzemeltesse a cég AirWatch elnevezésű termékeire épülő nagyvállalati mobil menedzsment megoldásokat.
 
A WSH Kft több, neves gyártó megoldását is tesztelte, hogy megfelelő választ legyen képes adni a BYOD (Bring Your Own Device) néven összefoglalt, nagyvállalati mobil eszköz menedzsment problémára, amely az okostelefonok és tabletek széleskörű elterjedésének okán lassan minden nagyobb céget és intézményt elér.
Véleményünk szerint a VMware AirWatch elnevezésű technológiája jelenleg a piacon elérhető egyik legjobb és legteljesebb megoldás. Amennyiben az Ön cége vagy intézménye is küzd a mobil eszközök nehézkes szabályozásával és kontrollálatlan használatával, úgy javasoljuk, hogy keresse meg szakértőinket az Önnek megfelelő megoldás megismeréséhez.
Elérhetőségünk:
WSH Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 97.
Tel.: +36 1 353-9800
Fax: +36 1 452-5055 www.wsh.hu
Írásos információ kérése: ri@wsh.hu 
Itt talál minket:
http://goo.gl/maps/FKybJ

Microsoft Gold Certified Partner, Linux Center of Excellence, Symantec Platinum Partner, Novell Gold Partner, Oracle Gold Partner, HP Select Partner, VMware Enterprise Partner, Panda Elite Partner, Juniper J-Select Partner, McAfee Elite Partner, Fujitsu Select Partner, IBM Premier Business Partner, Fortinet Silver Partner
A termékről és a WSH Kft partneri státuszáról részletesen angol nyelvű információkat az alábbi linkeken talál:
Oldal nyomtatása
bezár