Nyitólap Küldjön nekünk E-mailt!
 
ÜGYFÉLKAPU

English
E-learning
ILIAS Logo
 
 
Próbálja ki tananyagainkat!
Office 365
ISACA
Néhány szó az ISACÁ-ról
 
Az ISACA tanúsítványokat olyan IT szakemberek, és vezetők részére ajánlják, akiknek céljuk jól működő informatikai háttérrel korszerű üzleti vállalkozást működtetni és fenntartani, és ehhez egy megfelelő módszertant alkalmazni.
 
A tanúsítványok az alábbi vizsgákat tartalmazzák:
 
CISA (Certified Information Systems Auditor): informatikai auditorok, az ellenőrzési és biztonsági szakemberek számára ajánlott vizsga, amely ezen területek magas fokú szakmaiságát alapozza meg.
CISM (Certified Information Security Manager): a program az informatikai biztonsággal foglalkozó szakemberek minősítő programja, mindazok számára elengedhetetlen, akik az IT biztonsággal kapcsolatos szerepkörben dolgoznak.
CGEIT (Certified in Governance of Enterprise IT): olyan szakemberek minősítését szolgálja, akik egyaránt tapasztalattal és kiemelkedő ismeretekkel rendelkeznek a szervezeti menedzsment, informatikai vezetési, tanácsadási, fejlesztési, üzemeltetési, valamint a biztonsági szolgáltatások terén.
CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control): a minősítést azoknak az IT szakembereknek tervezték, akik a kockázatelemzés, kockázatmenedzselés és kockázatkezelés területén dolgoznak.
 
A vizsgákra regisztrálni közvetlenül az ISACÁ-nál a van lehetőség.
 az isacaavailability.psiexams.com oldalon 
 
A vizsgák menetéről és a vizsgákon való részvétel feltételeiről az alábbi linken letölthető dokumentumban található részletes információ:
isaca.org/Certification/Pages/Candidates-Guide-for-Exams.aspx

További felmerülő kérdések esetén keresse vizsgaadminisztrátorainkat a vizsga@wsh.hu e-mail címen, illetve a +36-1/353-9800 telefonszámon.
 
Oldal nyomtatása
bezár