Nyitólap Küldjön nekünk E-mailt!
 
ÜGYFÉLKAPU

English
E-learning
ILIAS Logo
 
 
Próbálja ki tananyagainkat!
Office 365
TAMOP
 
        

       

       SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

A WSH SZÁMÍTÁSTECHNIKAI, OKTATÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT TÁMOP – 2.4.5 RUGALMAS MUNKAHELYEK PROJEKTJE

 

2014.01.21.

 

A WSH Kft-nél sikeresen megvalósult az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett „A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések a WSH Számítástechnikai Oktató és Szolgáltató Kft-nél” című projekt.

A WSH Számítástechnikai, Oktató és Szolgáltató Kft. 1995 óta van jelen a hazai informatikai piacon. A kizárólag magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk célja partnereink teljes körű informatikai igényeinek megbízható, gyors és rugalmas kiszolgálása. Ennek érdekében az IT infrastruktúrához kötődő, teljes szolgáltatási palettát kínáljuk: oktatás, tanácsadás, tervezés, implementáció és üzemeltetés.

Az elnyert TÁMOP 2.4.5 pályázatban szereplő „rugalmas munkahely” kialakításának legfőbb célja a nem hagyományos foglalkoztatási formák bevezetése, a változásokhoz való gyors alkalmazkodás elősegítése, valamint a munkaerő-piaci rugalmasság és biztonság együttes erősítése. Emellett, a cég szervezeti kultúra fejlesztés részeként az irányítási, munkaszervezési, humánerőforrás-gazdálkodási szemlélet erősítése és az ezt támogató rendszerek fejlesztése.

A projekt során a vállalatnál távmunka, rugalmas munkaidő, részmunkaidő, illetve egyéb rugalmasságot növelő eszközök bevezetésére került sor, úgymint esélyegyenlőségi felelős munkakör kialakítása, környezetvédelmi és fenntarthatósági megbízott kinevezése, élethelyzet és életvitel érzékeny személyügyi politika kialakítása, munkatársak képzése fejlesztése.

A projekt eredményeként rugalmasabbá vált a vállalat, megkönnyítve ezzel a munkavállalók munka és magánéletének összehangolását. A cég az Európai Szociális Alapból 14 953 244 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a projekt megvalósítására.

 

WSH KFT.

 

 

 

 

Oldal nyomtatása
bezár