Tisztelt Vizsgázó!

Örömmel tájékoztatjuk arról, hogy Vizsgaközpontunk jelenleg is nyitva tart!

Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy folyamatosan biztosítsuk a zavartalan és biztonságos vizsgázás lehetőségét mindenki számára!

Ennek érdekében szigorú higiéniai szabályok meghozását eszközöltük. Vizsgatermünkben egy időpontban, összesen egy vizsgázó tartózkodhat. Minden vizsgázónak biztosítunk igény esetén maszkot, gumikesztyűt, kézfertőtlenítőt, a teremben antibakteriális törlőkendőt, zsebkendőt illetve egyszer használatos füldugót.

 

Célunk, hogy minden hozzánk érkező a lehető legnagyobb biztonságban, ugyanakkor kényelemben tehesse le az általunk kínált gyártói vizsgák bármelyikét.

A WSH Kft. vizsgaközpontjaiban az alábbi nemzetközi partnereink vizsgáit érheti el:

 

A WSH Oktatóközpont 2007-től Hivatalos Pearson VUE Vizsgaközpont, így tagja a legjelentősebb nemzetközi vizsgáztató hálózatoknak.

Pearson VUE által elérhetőek a legjelentősebb számítástechnikai gyártók minősített vizsgái, mint pl.:

Jelenleg Magyarországon Vizsgaközpontunk szolgáltatást nyújt az ISACA és PSI központok vizsgáinak lebonyolításában. Az ISACA központ speciális képzéseket és világszerte elfogadott tanúsítvány-rendszert alakított ki az Információ Biztonság- és Kockázatmenedzsment, a Minőségbiztosítás, és az Irányítás területein. Ezen területeket felölelve a következő ISACA vizsgák érhetőek el vizsgaközpontunkban: CISA, CISM, CGEIT, CRISC. PSI vizsgaközpontunkban Amazon Web Services vizsgák érhetők el.

 

Továbbá vizsgaközpontunk kínálatában megtalálhatóak az ACI Financial Markets Association (ACI FMA) által biztosított vizsgák is. Az ACI Financial Markets Association, egy vezető globális kereskedelmi szövetség, amely a nagykereskedelmi pénzügyi piacok szakmai közösségének érdekeit képviseli. Elérhető vizsgáink:

  • Hungary Dealing Certificate Exam
  • Hungary Dealing Certificate New Version Exam
  • Hungary Diploma New Version
  • Hungary FX Global Code Certificate Exam
  • Hungary Operations Certificate Exam
  • Hungary Operations Certificate New Version Exam

 

Cégünk egyedüli oktatási partnere Magyarországon a BlackMagic Design ausztrál-broadcast audió és vizuális termékeket gyártó vállalatnak és a piacvezető AVID Technology, Inc. amerikai technológiai és multimédia vállalatnak.

Oktatóközpontunkban a hivatalos tanfolyamokon való részvétel, elősegíti a hazai szakemberek számára a minősítések megszerzését. A minősített vizsgák, a tanfolyamokon való részvétellel válnak elérhetővé.

További információért keresse oktatásszervezőinket bizalommal a tanfolyam@wsh.hu illetve a kreativ@wsh.hu e-mail címek bármelyikén.

 

A vizsgázó jelentkezni, a gyártó hivatalos oldalán tud (az ehhez szükséges hivatkozás megtalálható fentebb), Pearson VUE vizsgára az alábbi űrlap kitöltésével és a Vizsgaközpont részére e-mail-en való elküldésével van lehetőség jelentkezni. A vizsgákkal és elérhető időpontjainkkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon vizsgaközpontunk munkatársaihoz bizalommal: vizsga@wsh.hu

Vizsga Jelentkezési Lap.xlsx