Számla jóváhagyás

Sok cég küzd azzal a problémával, hogy az eltárolt dokumentumaikat nem tudják különböző metaadatokkal ellátni. Például egy számlákat tartalmazó hálózati könyvtárban, Sharepoint tárhelyen vagy Google Driveban olyan megoldásokat alkalmazhatunk, hogy a fájl nevébe beleírjuk a határidőt és azt, hogy még jóváhagyásra vár, esetleg havonta alkönyvtárakba mozgatjuk. Lássuk be, nem a legjobb megoldás.

A WSH által fejlesztett dokumentumkezelő rendszerben a dokumentumainkat elláthatjuk rengeteg metaadattal, mint például határidő (dátum), jóváhagyó (személy) és jóváhagyás (logikai érték). Ezek az adatok a dokumentumok listázásakor egy külön oszlopként jelennek meg, szűrhetünk ezek alapján is, illetve beállíthatjuk, hogy ezeket a metaadatokat ki láthatja és adott esetben ki szerkesztheti. Létrehozhatunk bármilyen metaadatot, szinte bármilyen adattípusra.

Lehetőségünk van beállítani, hogy a feltöltött pdf fájlok automatikusan essenek át karakterfelismerésen (OCR) és így akár számlák szövegeiben lévő 1-1 szóra is kereshetünk a keresővel.
A számlajóváhagyás folyamatát nagyon egyszerűen a saját cégünk folyamataihoz igazíthatjuk, külön rendszerek felhasználása nélkül!

Mit tehetünk meg tehát például számlákkal?

  • Email üzenetekből automatikusan betölthetjük őket
  • Beállíthatjuk, hogy ki láthassa őket
  • Határidőt, jóváhagyót és bármilyen egyéb metaadatot rögzíthetünk hozzá
  • A metaadatok elérését is korlátozhatjuk felhasználókra, felhasználó csoportokra
  • Karakterfelismerést állíthatunk be rájuk automatikusan
  • Tömegesen le és feltölthetjük a számlákat
  • Kereshetünk, szűrhetünk határidő, jóváhagyó alapján vagy a számla szövegében terméknévre, cégnévre

A Számlanyilvántartó rendszer kapcsán érdeklődjön: fejlesztes@wsh.hu