Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztési divíziónk elsősorban egyedi üzleti alkalmazásokat fejleszt.

Webes és desktop megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára egyedi igényeik alapján, a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, valamint vállaljuk meglévő rendszereik támogatását. Kiemelkedő és naprakész tapasztalattal rendelkezünk egyedi üzleti alkalmazások és portálmegoldások tervezésében és fejlesztésében. Megoldásaink minden esetben a partnereinkkel való szoros együttműködés eredményeképpen születnek, mely során üzleti elemző és tanácsadó kollégáink felmérik az üzleti igényeket, majd megoldási javaslataikat részükre workshop-ok keretein belül prezentálva és közösen átbeszélve véglegesülnek a funkcionális és technológia igények.

Elosztott/több-rétegű alkalmazások fejlesztünk, úgymint

  • A legújabb webes technológiák alkalmazása (.NET, .NET Core)
  • Üzleti intelligencia, adattárház és riporting megoldások (MS BI ökoszisztéma, Power BI)
  • Cloud alapú megoldások fejlesztése (Microsoft Azure)
  • Blockchain alapú megoldások fejlesztése (IBM blockchain ökoszisztéma).

Vállaljuk dinamikusan fejleszthető, módosítható vállalati portálok elkészítését, úgymint

  • Vállalati alkalmazásintegráció és tartalomkezelés
  • Publikus website-ok, valamint intranet portálok.

Vállaljuk továbbá a már megvalósított rendszerek második és harmadik szintű támogatását, amely magában foglal minden szükséges szolgáltatást, ami az SLA teljesítéséhez szükséges.

További meghatározó tevékenységi területünk a professzionális szoftvertesztelés, mely a szoftver minőségbiztosítás, és így a szoftverfejlesztés szerves részét képezi. Mivel napjainkban a tesztelői munka egyre inkább eltolódik a fejlesztők és a döntéshozók információkkal való támogatásának irányába, ezért jól felkészült, professzionális tesztelő csapatunk feladata a szoftverhibák feltárásának és azok kijavításának támogatásán túl a fejlesztés állapotának pontos és egzakt minőségi mérése. A legmodernebb módszertanok alapján végzünk rendszer, funkcionális és végfelhasználói elfogadási teszteket, valamint foglalkozunk tesztesetek automatizálásával is.